عصر مسجدسلیمان // با حضور معاون وزیر بهداشت ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور ، نماینده مردم مسجدسلیمان و سرپرست شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان نشست بررسی مشکلات حوزه بهداشت و درمان در بیمارستان ۲۲ بهمن برگزار شد. به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان در ابتدای این جلسه مهندس ظاهری نماینده مردم مسجدسلیمان […]
عصر مسجدسلیمان // با حضور معاون وزیر بهداشت ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور ، نماینده مردم مسجدسلیمان و سرپرست شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان نشست بررسی مشکلات حوزه بهداشت و درمان در بیمارستان ۲۲ بهمن برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان در ابتدای این جلسه مهندس ظاهری نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی خطاب به معاون وزیر بهداشت اظهار داشت:با وجود همه تلاش هایی که در سه سال گذشته صورت گرفت و امکانات مناسبی به سمت منطقه گسیل شد،اما شرایط درمانی منطقه مطلوب نمیباشد و خواستار نگاه ویژه ای در این زمینه هستیم.
نماینده مردم مسجدسلیمان،لالی،اندیکا و هفتکل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: افزایش تعداد پزشکان متخصص،نصب دستگاه ام آر آی و سی تی اسکن،اخذ پنج میلیارد اعتبار برای احداث بیمارستان در منطقه کلگه،تجهیز اورژانس به آمبولانس های جدید،راه اندازی بیمارستان ۲۲ بهمن سابق،راه اندازی بخش های مختلف درمانی در بیمارستان نمره دو و اقدامات مختلف دیگر در این سه سال انجام شده است اما این خدمات نتوانسته است کمبودهای مختلف این بخش را جبران کند.
ظاهری در ادامه گفت: اختصاص سهمیه مناسب پزشکان متخصص به شهرستان های مسجدسلیمان،لالی،اندیکا و هفتکل،واگذاری آمبولانس های جدید به بخش اورژانس شهرستان ها،راه اندازی بخش ویژه نوزادان در بیمارستان نمره دو،شروع فرآیند احداث بیمارستان و مرکز درمانی در اندیکا و هفتکل و تعیین تکلیف بیمارستان سابق ۲۲ بهمن از جمله انتظارات ما در ماههای آینده میباشد که امیدوارم هر چه زودتر شاهد تحقق آنها باشیم.
دکتر نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور در ادامه اظهار داشت: در مسجدسلیمان ۳ بیمارستان شامل : بیمارستان ۲۲ بهمن، نفت و تامین اجتماعی درابتدای شهر وجود دارد که متاسفانه در ارتباط با وظایف وتعهداتی که دارند خوب عمل نمیکنند همچنین یک مرکز درمانی شبانه روزی که تقریبا باری از دوش درمان شهر برنمی دارد وجود دارد.
نظری ادامه داد: مشکلی عمده شهرستان با توجه به وضعیت موجود شهر، شرایط نامساعد جهت ماندگاری پزشکان میباشد نکته مهم بعدی این است که در شهرستان مسجدسلیمان میزان تعهدات پزشکان ۱۶ماه بیشتر نیست.
در ادامه این نشست سرمست رئیس شبکه بهداشت مسجدسلیمان بیان کرد:
زمانی که بیمارستان ۲۲ بهمن افتتاح شد خیلی از بخش های فعلی وجود نداشت،که به تدریج با پیگیری های فراوان و مساعدت رییس دانشگاه بخش های دیگر و متخصص های دیگر به آن اضافه شده است.
وی افزود: قبلا همکاران پزشک ما می توانستند در بخش خصوصی هم فعالیت کنند اما اکنون با توجه به شرایط موجود برای آنها انگیزه ای باقی نمانده است زیرا کارانه های آنها مثل همه جای کشور عقب افتاده است.
دکتر جان بابایی معاون وزیر بهداشت در ادامه این جلسه بیان نمود: برای من که مسئول درمان کشور هستم ایراد محسوب می شود وقتی شهری که بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارد تعداد عمل های جراحی انجام شده در آن بسیار کم است ضمن اینکه یک سوم عمل های انجام شده در آن بیمارستان را زنان انجام میدهند و یک سوم دیگر عمل های آن را جراحی انجام میدهد که رئیس شبکه میباشد.
وی افزود: آمار و شاخص های موجود در حوزه بهداشت شهر مسجدسلیمان شاخص های مناسبی نیستند در کشور ما شهرهایی وجود دارد که با جمعیت کمتر با همین تعداد اتاق عمل در آن بالای هزارتا عمل جراحی صورت می گیرد.
وی ادامه داد: هدف اصلی از حضور ما اینجا کمک به حوزه بهداشت و درمان مسجدسلیمان است قطعا همه ما باید ریشه یابی کنیم که چرا در یک شهر که بیمارستان نسبتا خوبی دارد ،بیمارستانی که ۶ تا اتاق عمل دارد ، در واحد آی سی یو ۱۲تخت وجود دارد که ۳ تا ۴ تخت آی سی خالی است و این موضوع نشان دهنده این است که آمار عمل جراحی پایین است.
Wednesday, 15 January , 2025