عصر مسجدسلیمان // با پیگیری‌های مستمر دکتر ندا ذوالفقاروند، مدیر شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان، دستگاه پیشرفته لاپاراسکوپی برند الیمپوس ساخت کشور ژاپن به ارزش ۴ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان به بیمارستان ۲۲ بهمن این شهرستان اختصاص یافت.

به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان دکتر ذوالفقاروند در این خصوص اظهار کرد: در راستای توسعه زیرساخت‌های درمانی و ارتقای کیفیت خدمات جراحی، بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان به دستگاه ویدئولاپاراسکوپی نسل جدید برند الیمپوس، یکی از پیشرفته‌ترین تجهیزات جراحی کم‌تهاجمی، مجهز شد.

وی با اشاره به ویژگی‌های فنی این دستگاه افزود: دستگاه لاپاراسکوپی الیمپوس با بهره‌گیری از سیستم اپتیکال پیشرفته، نور سرد یکنواخت، دوربین با وضوح بالا و طراحی ارگونومیک، امکان انجام جراحی‌های دقیق‌تر، سریع‌تر و ایمن‌تر را برای جراحان فراهم می‌سازد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان تصریح کرد: این دستگاه در طیف وسیعی از جراحی‌ها از جمله جراحی‌های عمومی، زنان، اورولوژی و گوارشی کاربرد دارد و با کاهش میزان برش، خونریزی و درد پس از عمل، موجب تسریع روند بهبودی بیماران و افزایش رضایتمندی آنان می‌شود.

وی افزود : تجهیز بیمارستان ۲۲ بهمن به این فناوری پیشرفته، تحولی مؤثر در حوزه خدمات جراحی شهرستان ایجاد می‌کند و به جراحان امکان می‌دهد تا با دید بهتر از ساختارهای داخلی بدن، اعمال جراحی را با دقت و ایمنی بیشتری انجام دهند.

دکتر ذوالفقاروند همچنین خاطرنشان کرد: قابلیت تصویربرداری و ثبت ویدئویی این دستگاه، آن را به ابزاری ارزشمند برای آموزش و پژوهش‌های بالینی تبدیل کرده است.

وی در پایان ضمن قدردانی از حمایت‌های دکتر رضا جباری، نماینده محترم مردم مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی ، مهندس جهانگیری فرماندار و مساعدت دکتر بوستانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، اظهار داشت: اختصاص این دستگاه پیشرفته گامی مؤثر در جهت ارتقای سطح خدمات درمانی و بهبود سلامت مردم شریف مسجدسلیمان است.