عصر مسجدسلیمان // جلسه نامگذاری معابر و میادین مسجدسلیمان برابر بند ۲۴ ماده ۸۰ وظایف شورا با حضور مدیران مرتبط شهرداری در سالن جلسات شورای اسلامی شهر برگزار شد. به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان ، در ابتدای این جلسه وحید زمانی حموله رئیس شورای اسلامی شهر با اشاره به اهمیت نامگذاری معابر و میادین […]
عصر مسجدسلیمان // جلسه نامگذاری معابر و میادین مسجدسلیمان برابر بند ۲۴ ماده ۸۰ وظایف شورا با حضور مدیران مرتبط شهرداری در سالن جلسات شورای اسلامی شهر برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان ، در ابتدای این جلسه وحید زمانی حموله رئیس شورای اسلامی شهر با اشاره به اهمیت نامگذاری معابر و میادین ، مواردی را در این خصوص مطرح نمود.
در ادامه روح الله جلیلی نائب رئیس شورای اسلامی شهر در این ارتباط عنوان کرد : علی رغم گذشت زمان زیادی تاکنون نامگذاری حوزه شهری به دلایل مختلفی عملیاتی نشده است و از این رو انتظار می رود در روند اجرایی شدن این موضوع محوری در شهر هر چه سریعتر اقدامات لازم انجام شود.
در ادامه این نشست معاونت فرهنگی ،مشاور شهرسازی و مسئول ستاد بازآفرینی شهری پیشنهادات خود را مطرح و به تبادل نظر پرداختند.
در پایان جلسه مقرر گردید :
۱- بلوار و خیابان های اصلی که پیش تر نامگذاری گردید بودند به ترتیب هر محله، ورودی، خیابان اصلی، فرعی ، کوچه و پلاک با نصب تابلو نامگذاری شوند.
۲- حوزه معاونت فرهنگی موظف شد تا روز جمعه مورخ ۹۹/۰۵/۲۴ خیابان های اصلی و فرعی از منطقه هوانیروز تا تقاطع ورودی چهاربیشه و منطقه بی بیان را شناسایی و به صورت عددی مشخص و برآورد هزینه آن را جهت نامگذاری و نصب تابلو برابر نقشه به شورای شهر گزارش نماید.
حمزه نظرپور
تاریخ : ۲۲ - مرداد - ۱۳۹۹
با سلام
نکاتی درباره این نشست شورا به ذهن رسید که شایسته ذکر است:
1ـ مستند قانونی نشست بند ۴ ماده ۷۱ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور است؛ در حالی که ماده ۸۰ درباره شیوه لازم الاجرا شدن مصوبات شورا است (https://www.shora-gc.ir/fa/news/1967).
2ـ در عرصه نامگذاری اماکن و خیابان ها بایستی به قوانین و اسناد بالادستی توجه داشت. یکی از این موارد «آیین نامه نامگذاری شهرها، خیابان ها، اماکن و مؤسسات عمومی» مصوب ۱۳۷۵/۹/۶ شورای عالی انقلاب فرهنگی است که در بند ۱ ماده ۳ آن تصریح شده است: «نظارت بر حسن اجرای ضوابط و معیارهای شورای عالی انقلاب فرهنگی در امر نامگذاری اماکن بر عهده شورای فرهنگ عمومی است» (https://rc.majlis.ir/fa/law/show/100486). سند دیگر «دستور العمل اجرایی آیین نامه نظارت بر نامگذاری شهرها، خیابان ها، اماکن و مؤسسات عمومی» مصوب جلسه ۴۶۶ مورخ ۱۳۸۶/۰/۶/۲۰ شورای فرهنگی عمومی کشور است (http://www.pcci.ir/fa/desision/desision86/insrtuction2). مستند به ماده ۲ مصوبه یاد شده، می باست از زمان تصویب آیین نامه، شورای نظارت بر نامگذاری اماکن و … در فرمانداری شهرستان تشکیل شود و اعضای این شورا نیز بایستی تعیین شوند که بیشتر اعضا، حقوقی هستند. اینکه آیا چنین ساختاری شکل گرفته یا خیر، پرسش مهمی است که در هر صورت (مثبت یا منفی) اهمال کاری فرهنگی در آن می تواند از جانب جراید جهت تنویر افکار عمومی پیگیری شود.
3ـ دقت در واژه پردازی بند ۲۴ ماده ۷۱ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور این معنا را می رساند که شورا وظیفه تصویب را دارد و طبیعتاً پیشنهاد نام می بایست در همان شورا یا دیگر کارگروه ها صورت گرفته باشد.
در هر صورت امیدوارم در روند اجرایی موفق باشند.
سهیل نصیری
تاریخ : ۲۲ - مرداد - ۱۳۹۹
واقعا دستتون درد نکنه ،همه مشکل محلات همین اسمشون بوده ..مثلا اگر اسم ریل وی بشود راه آهن حتما از آنجا قطار عبور میکند…تا وقتی کارها در اتاقها و زیر کولر پیگیری میشود وبا کت و شلوار میشودهمینی که بوده وهست،،،باید لباس کار داشته باشید لباس خدمت لباسی مانند پرستاران و پلیس …باید بیرون از اتاقها ودر محلات شهر هرروز قدم گذاشته و از نزدیک دید و برای بهتر شدن طرح و برنامه ریزی کرد و انجام داد با مشارکت مردم ..با این سری کارهای ظاهری فقط وقت کشی میکنید وبدانید قبلا هم از این حربه ظاهرسازی ها برای فریب چشمها استفاده شده و رنگی ندارد این را محض دلسوزی عرض کردم نه به قصد تخریب و شعار ..من واقعا ازته دل آرزو دارم که هرکسی در هر پستی بهترین عملگرد را داشته باشد و مطمئنم اگر فردی هم کاری نکرده از عمد نبوده بلکه از ندانستن و نبود افکار به روز و آینده نگری بوده ..پس لطفا مطالب من را برادرانه ودلسوزانه ببینید و به آنها فکر کنید..میشود مثلا شهرداری به محلاتی که خودشان تمیز میکنند منطقه اشان را بصورت تشویقی مثلا پارکی یا فضای سبزی برایشان ساخت..که مردم بیایند پای کار و خیلی کارهای دیگر..
سهیل نصیری
تاریخ : ۲۲ - مرداد - ۱۳۹۹
شاید فکر کرده اید اگر مثلا کسی به شهر بیاید گم میشود ؟یا برای شهر زشت است که فلکه باشگاه مرکزی اسم ندارد..ای خدا جرا فقط بفکر ظاهرسازی ..مگر قبلا هم تابلوهای رنگی و برقی نصب نشده بود خب نتیجه ؟چرا آستینها را بالا نمیزنید و بسم الله نمیکنید از اول شهر شروع نمیکنید ..بروید از نفتک و از همان فرمانداری هرروز جایی را وارسی کنید ببینید هر منطقه چه میخواهد و مردمشان به چه نیاز بیشتری دارند ..ببینید چگونه میشود فضای آنحا را عوض کرد و بهبود بخشید…همه کارهای اداری و کاغذی را یک نفر دبیر هم میتواند انجام دهد.اما بفکر مچ گیری و دزدگیری و اینحرفها نباشید باید کار کرد و کار خواست انوقت هر جا حلو شمارا گرفتند هر اداره یا سازمانی با شما همکاری نکرد آنهارا معرفی کنید شکایت کنید وهرچه روال قانونی است انحام دهید..مردم شورا انتخاب نکرده اند که انها جلسه بگیرند و کار را کسی دیگر انجام دهد واگرهم خطایی بشود به گردن کسی نباشد ومعلوم هم نشود کی مقصر واقعیست..درست است هیچکسی بالاسر شما نظارتی ندارد اما خدا که هست و مردم هم که دیگر تفاوتی ندارد برایشان شما چه میکنید.البته بحز همان تعداد فامبل و دور وبریها که شمارا معرفی و انتخاب کرده اند.
سهیل نصیری
تاریخ : ۲۳ - مرداد - ۱۳۹۹
اینجا که میبینید ریل وی هست اسمش به اینجا نمیآید وبایست عوض شود ریل وی یعنی راه آهن و خط آهن که قبلا آخرین ایستگاه قطار اینجا بوده اما الان که قطاری نیست پس باید نامش را چیز دیگری گذاشت ..حالا پیشنهاد بدهید خیلی مهم است چون فکر کنید مثلا کسی به شهر بیاید و اینجا گم شود ما مسئولیم وبرای همین هستیم تا جلو این مشکلات را بگیریم .خسته نباشید واقعا.
سهیل نصیری
تاریخ : ۲۳ - مرداد - ۱۳۹۹
ایکاش اینقدر وقت کشی نمیکردید به خدا قسم همه کسانی که به هرعنوان دراین شهر مقامی داشته و سهل انگاری کرده حالا دانسته یا ناآگاهانه باید فردای قیامت جوابگوی خون شهدایی باشند که از جان خودشان برای سرفرازی این خاک گذشتند ولی با ندانم کاری ما وامثال ما پشت پا به آنها هم زده و مردمی که واقعا محتاجند را مایو س و ناامید میکنیم..اگر راهی ندارید اگر طرحی ندارید حداقل بروید از خود مردم هرمحله بپرسید چه مشکلی دارند و رسیدگی کنید..ظاهرسازی دردی را دوا نمیکند …البته نه اینکه نباشد فعلا اولویت نیست.نام خیابان و کوچه ..اصلا شما هیچ در محله ها قدم زده اید میشود برای خیابانی داشت و کوچه نداشت چون آنقدر بی نظم ساخت وساز شده که کوچه ای وجود ندارد .پس وقت کشی نکنید لطفا.
سهیل نصیری
تاریخ : ۲۴ - مرداد - ۱۳۹۹
تقصیر اینها نیست ..فکر کرده اند کاری بکنند که به چشم بیاید چه بهتر از تابلو بازی .