به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان در این مراسم مدیران و کارکنان دستگاه قضایی با غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدا، ضمن قرائت فاتحه و تجدید پیمان با آرمانهای والای انقلاب اسلامی، به مقام شامخ شهدای گلگون کفن ادای احترام کردند.
حجت الاسلام مرعشی رئیس دادگستری مسجدسلیمان در این مراسم در سخنانی با تبریک هفته قوه قضاییه، یاد و خاطره شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران ایشان را گرامی داشت و به بیان ویژگیهای شهید بهشتی و دستگاه قضایی در نظام مقدس جمهوری اسلامی پرداخت.
وی افزود: هفته قوه قضاییه فرصت مغتنمی است تا با ارائه مناسب تلاشها و خدمات دستگاه قضایی، در راه خدمت رسانی بهتر به مردم گام برداریم.
رئیس دادگستری همچنین در باب حفظ احترام و شأن شهدا و زنده نگه داشتن یاد این عزیزان به ایراد سخن پرداخت.
حجت الاسلام سید احمدی امام جمعه مسجدسلیمان نیز با نقل فضائل شهدا به ضرورت تاسی از سیره عملی شهدا در زندگی اشاره و همگان را به بهره مندی از فرصت برکات ماه محرم و صفر دعوت کرد.
وی ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای هشت سال جنگ تحمیلی، شهدای مقاومت و شهدای خدمت، افزود: آنچه که امروز باعث به ارمغان آمدن آرامش و امنیت این مرز و بوم شده، جان فشانی همین شهدایی است که از جان، مال و خانواده خود گذشتند تا امروز ما در آسایش و امنیت باشیم.
سید احمدی گفت: شهدا بر گردن ما حق فراوان دارند و تکریم و احترام مقام شهید در هر زمان و مکان بر همه ما واجب است تا همیشه با توجه به بینش انقلابی شهدا، از آنها درس بگیریم.
شایان ذکر است از یکم تا هفتم تیر سالروز شهادت آیت الله دکتر شهید بهشتی و جمعی از یاران انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) به عنوان هفته قوه قضائیه نامگذاری شده است.
Tuesday, 1 July , 2025