عصر مسجدسلیمان // سرپرست شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان گفت : متاسفانه در ساعت 1:38 بامداد امروز، یک فقره تصادف در میدان دانشگاه رو به روی شهرک امام رضا (ع) به وقوع پیوست که منجر به مصدومیت 8 نفر از همشهریان عزیزمان شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان دکتر حسین صفارفر در ادامه افزود : در پی این حادثه، بلافاصله ۳ دستگاه آمبولانس از پایگاه‌های سه راه لالی، دره‌اشکفت و میدان بانک ملی به محل اعزام شدند و پس از انجام اقدامات اورژانسی لازم مصدومیم را جهت ادامه درمان به بیمارستان منتقل کردند .

سرپرست شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان در ادامه با اشاره به اینکه در این حادثه خودروهای کوئیک، پژو ۴۰۵ و ساینا با یکدیگر برخورد کردند تصریح کرد : مصدومین شامل ۴ مرد با سنین ۲۸ ، ۴۲، ۴۳ و ۶۰ سال و ۴ زن با سنین ۲۶، ۲۲، ۲۰ و ۲۳ سال بودند که همگی پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی، جهت ادامه مداوا به بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان منتقل شدند.

دکتر صفار فر ضمن آرزوی سلامتی برای تمامی هموطنان و شهروندان عزیز، به ویژه در ایام نوروز و روز طبیعت، از رانندگان گرامی تقاضا کرد با رعایت کامل قوانین راهنمایی و رانندگی، از بروز حوادث ناگوار پیشگیری نمایند و از همه شهروندان و رانندگان عزیز خواست در روز طبیعت و سایر روزهای تعطیلات نوروزی با احتیاط رانندگی کنند تا شاهد حوادث ناگوار این‌چنینی نباشیم و نوروز را با سلامتی و شادی در کنار خانواده سپری کنیم.

گفتنی است :سرعت غیرمجاز، عدم توجه به جلو، خواب آلودگی و استفاده از تلفن همراه حین رانندگی از جمله عوامل اصلی بروز تصادفات هستند که می‌توانند عواقب جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشند.