عصر مسجدسلیمان // در ادامه پیگیری های دکتر علیرضا ورناصری در خصوص احقاق حق آبه در اجرای طرح هایی همچون طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری ، شیلات و باغات حوزه انتخابیه، هیئت هایی از وزارت نیرو ، وزارت جهاد و کمیسیون کشاورزی مجلس طی سفری ۲ روزه از ۴ شهرستان حوزه انتخابیه بازدید […]
عصر مسجدسلیمان // در ادامه پیگیری های دکتر علیرضا ورناصری در خصوص احقاق حق آبه در اجرای طرح هایی همچون طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری ، شیلات و باغات حوزه انتخابیه، هیئت هایی از وزارت نیرو ، وزارت جهاد و کمیسیون کشاورزی مجلس طی سفری ۲ روزه از ۴ شهرستان حوزه انتخابیه بازدید نمودند.
به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان ، دکتر علیرضا ورناصری در جلسه جمع بندی این سفر ضمن تشکر از بازدید ۲ روزه هیئت های اعزامی وزارت نیرو و جهاد و کمیسیون کشاورزی مجلس عنوان کرد : آنچه که طی این ۲ روز بازدید در گفتگو با مردم دیدید و شنیدید مجموعه مطالبات بنده در این حوزه در مجلس بوده است.
وی ادامه داد : اساس این بازدید و جلسه ، سوال بنده از وزیر نیرو در خصوص موضوع حق آبه کشاورزی و آب شرب منطقه بوده است.
نماینده مجلس افزود : سوال بنده بعنوان خدمتگزار مردم این است که اگر قرار بود این آب جهت حل مشکلات مردم تخصیص یابد چرا در ابتدا به صاحبان اصلی آن اختصاص نیافت و این مناطق در فاز اول مورد توجه قرار نگرفتند؟؟ در صورتی که مردمان انقلابی و شیعی و وفادار حوزه انتخابیه بنده سالهاست این ظلم وزارت نیرو را تحمل میکنند. منطقه ما علاوه بر داشتن منابع آب قابل تنظیم، مملو از روان آب های متعدد و چشمه ها و سفره های آب زیرزمینی است. وضعیت توپوگرافی منطقه به گونه ای است که تمام روان آب های منطقه ناشی از ریزش باران در مسجدسلیمان و هفتکل به کارون و سپس به خلیج فارس می ریزند در صورتیکه مردم منطقه نیازمند قطره قطره این آبها هستند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: درخواست من از وزارت نیرو صدور مجوز جهت احداث بندهای خاکی در دو شهرستان مسجدسلیمان و هفتکل است تا مردم بتوانند از این نعمت خدادادی بهره مند گردند.
وی ضمن گلایه از سیاست های وزارت نیرو در قبال استان خوزستان گفت : آیا اگر این وضعیت در استانهای دیگر به همین شکل بود با چنین شیوه ای با آنها برخورد میکردید؟؟ گره رفع محرومیت حوزه انتخابیه بنده در خود منطقه وجود دارد که با عنایت ویژه مسئولین کشوری باز خواهد شد.
وی افزود : ۱۲۶۵ روستا در چهارشهرستان حوزه انتخابیه وجود دارد که ۳۰% از این تعداد فاقد آب شرب سالم هستند و بقیه آنها فقط انشعاب لوله کشی آب اجرا شده است به طوری که بخش زیادی از این روستاها نزدیک به یک ماه بدون آب گذران زندگی کرده اند.
دکتر ورناصری با اشاره به پروژه های نیمه تمام منطقه تصریح کرد: سد تراز با این روند کند و اعتبارات قطره چکانی تا ۳۰ سال دیگر به نتیجه نخواهد رسید همچنین بحث شیلات گره گشای اشتغال مردم در این منطقه بسیار وسیع و مستعد است بنابر این انتظار می رود مجوز جهت احداث دو سد دیگر صادر شود.
وی در ادامه گفت: در بحث مسئولیت های اجتماعی وزارت نفت نسبت به وزارت نیرو اقدامات بیشتری انجام داده است اما وزارت نیرو با وجود دو سد در منطقه نسبت به این موضوع کم توجهی کرده است و انتظار دارم به وعده های خود عمل کند.
دکتر ورناصری در خاتمه بیان داشت: در بحث فاضلاب اعتبار خوبی به شهرستان مسجدسلیمان اختصاص یافت اما در ۳ شهرستان دیگر و روستاها مطلقا هیچگونه خدماتی در این ارتباط صورت نگرفت این در حالی است که روزانه شاهد حوادث گوناگونی هستیم که امیدواریم فکری اساسی در خصوص بحث فاضلاب در منطقه شود.
Sunday, 19 January , 2025