به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان در پیام محمد خسروی آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّهُ عَلَى رَجْعِهِ لَقَادِرٌ
بی تردید خداوند بر بازگرداندن انسان تواناست
خداوند سبحان را شاکر هستیم که به دو تن از نخبگان شهر مسجدسلیمان ، برادران پرورش یافته در مکتب انقلاب مهندس مهرداد حاجتی و استاد عزیزقلی زمانپور عزت داد تا دوباره بتوانند در جایگاه پارلمان شهری به مردم نجیب شهر مسجدسلیمان خدمت کنند.
بی شک حفظ آبروی مومن از ارزش والایی در پیشگاه الهی برخوردار است و ارزش والای انسان و آبرو و حیثیت او بواسطه کرامت انسانی است که خداوند به او عطا کرده است.
ان شاءالله که بازگشت این دو فرزند برومند شهرستان مسجدسلیمان به شورای شهر منشأ خیر و برکت برای شهروندان باشد.
اینجانب ضمن تبریک این رخداد میمون و مبارک به مهندس مهرداد حاجتی و استاد عزیزقلی زمانپور، برای مهندس اسفندیار باقری و مهندس فرشید داودی اعضای سابق شورای شهر آرزوی توفیق روزافزون و سربلندی از دادار متعال خواهانم.
محمد خسروی
شهردار مسجدسلیمان
Wednesday, 19 March , 2025