عصر مسجدسلیمان// دادستان مسجدسلیمان روز پنجشنبه در پی تعطیلی دوباره جایگاه سی‌ان‌جی شهرداری ، با شهردار و معاون خدمات شهری شهرداری مسجدسلیمان، رئیس اداره گاز مسجدسلیمان، مدیر پخش فرآورده‌های نفتی مسجدسلیمان و مدیر پخش فرآورده‌های نفتی ناحیه اهواز تماس تلفنی برقرار و با آنان گفت‌وگو کرد. این پیگیری با هدف بررسی علل تعطیلی دوباره جایگاه، رفع مشکلات و ایمن‌سازی و فعالیت مجدد آن انجام شده است.

به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان در جریان این گفت‌وگوها، مدیران پخش فرآورده‌های نفتی مسجدسلیمان و ناحیه اهواز علت تعطیلی جایگاه را ناایمن بودن و پرخطر دانستن آن اعلام کردند. همچنین رئیس اداره گاز مسجدسلیمان فعالیت جایگاه سی‌ان‌جی شهرداری را با این شرایط و بعلت نا ایمن اعلام کردن شرکت پخش فرآورده‌های نفتی حادثه زا و پر مخاطره دانست. بر اساس اعلام مراجع مذکور، شهرداری به دلیل عدم همکاری جهت پرداخت هزینه بازرسی های دوره ای و عدم اقدام جهت ایمن‌کردن جایگاه ،باعث تعطیلی آن شده است.

دادستان مسجدسلیمان تأکید کرد با کسانی که در انجام وظایف خود و برطرف‌کردن مشکلات جایگاه ترک فعل و کم‌کاری نمایند، برخورد قانونی لازم را خواهد نمود . وی اولویت نخست را ایمن‌کردن جایگاه و سپس راه‌اندازی دائم آن با کیفیت و مطابق با استانداردهای فنی جایگاه های سوخت گاز عنوان کرد. این پیگیری در حالی انجام می‌شود که مردم مسجدسلیمان خواستار تعیین تکلیف و راه‌اندازی پایدار این جایگاه هستند.

دادستان مسجدسلیمان در پایان عنوان نمود: تلاش برای پیگیری و راه اندازی دو جایگاه سی ان جی دیگر مسجدسلیمان واقع در شیخ مندنی و فلکه دانشگاه آزاد ادامه دارد و همه جایگاه های سوخت گاز میبایست در مسجدسلیمان فعال و خدمات خود را به مردم ارائه دهند .

ایشان یادآور شدند: هرگونه تأخیر و قصور و یا ترک فعل در راه‌اندازی و شروع به فعالیت جایگاه های سوخت گازی از ناحیه هریک از نهادها و یا اشخاص مربوطه قطعا موجب برخورد قانونی و تشکیل پرونده قضایی برای مرتکبین خواهد شد ، لذا دادستانی مسجدسلیمان عزم جدی برای حفظ و احیای حقوق عامه در تمامی زمینه ها خصوصا بحث راه اندازی ایمن و استاندارد همه جایگاه های سوخت گازی را دارد.