عصر مسجدسلیمان// فرماندار مسجدسلیمان از افتتاح و کلنگ‌زنی ۵۲ پروژه در هفته دولت، پیگیری ۶۰ پروژه با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد و برنامه‌ریزی برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان، جاوید شیخ فرماندار مسجدسلیمان در سخنرانی بین صلاتین نماز جمعه این هفته، ضمن گرامیداشت هفته دولت، با ارائه گزارشی از اقدامات و برنامه‌های دولت در شهرستان، بر ضرورت تداوم خدمت‌رسانی، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و پاسخگویی به مطالبات مردم تأکید کرد.

وی با قدردانی از مردم پرتلاش و ولایتمدار مسجدسلیمان، اعضای شورای تأمین، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و استاندار خوزستان، گفت: در شرایطی که کشور با تهدیدها و فشارهای مختلف مواجه بود، انسجام و همراهی مردم نقش مهمی در عبور از این شرایط داشت و خدمتگزاران مردم نیز در حوزه‌های مختلف، به‌ویژه تأمین نیازهای اساسی و حفظ امنیت، پای کار بودند.

شیخ با اشاره به برنامه‌های هفته دولت اظهار کرد: حدود ۵۲ پروژه تکمیل شده که در این ایام، عملیات افتتاح آن‌ها انجام خواهد شد. همچنین نزدیک به ۶۰ پروژه دیگر دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد هستند که تکمیل آن‌ها در دستور کار قرار دارد و تلاش می‌شود با تداوم خدمت‌رسانی، این پروژه‌ها نیز تا پایان سال به بهره‌برداری برسند.

فرماندار مسجدسلیمان، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام را رویکرد اصلی مدیریت شهرستان عنوان کرد و افزود: قرار نیست پروژه‌ای تعریف شود، بخشی از مسیر را طی کند و سپس رها شود. هدف ما این است که پروژه‌های نیمه‌تمام را به سرانجام برسانیم و منابع و ظرفیت‌های موجود را برای تکمیل این طرح‌ها به کار بگیریم.

وی همچنین به آغاز عملیات فاز دوم جاده کمربندی مسجدسلیمان اشاره کرد و گفت: این پروژه با حضور نماینده مردم در مجلس کلنگ‌زنی شد و پیمانکار آن نیز مشخص شده است، بنابراین کلنگ‌زنی انجام‌شده صرفاً نمادین نیست و ان‌شاءالله پیمانکار از هفته آینده عملیات اجرایی را آغاز خواهد کرد. برنامه‌ریزی شده این پروژه طی مدت هشت ماه به بهره‌برداری برسد.

شیخ در ادامه با اشاره به حوزه مدیریت شهری، آسفالت معابر را از مطالبات حداقلی شهروندان دانست و بیان کرد: در یکی دو ماه اخیر حجم عملیات آسفالت انجام‌شده در شهر قابل توجه بوده و شاید با حجم آسفالت سه چهار سال گذشته برابری کند. با هماهنگی شهرداری و شورای اسلامی شهر، تلاش می‌شود منابع لازم تأمین و روند آسفالت معابر در نقاط مختلف شهر ادامه پیدا کند.

فرماندار مسجدسلیمان همچنین با اشاره به ضرورت توسعه فضای سبز، بر استفاده از ظرفیت آب خام برای این بخش تأکید کرد و گفت: سرانه فضای سبز شهر مسجدسلیمان پایین است و باید با برنامه‌ریزی مناسب، ضمن تقویت منابع آب شرب، زمینه تأمین آب خام برای توسعه فضای سبز نیز فراهم شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به پروژه جاده میانبر اشاره کرد و افزود: مطالعات این پروژه در حال تکمیل است و بخشی از اعتبار آن نیز تأمین شده و پروژه در حال طی مراحل مناقصه است که پس از تکمیل مطالعات، عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

شیخ توسعه گردشگری را یکی از ظرفیت‌های مهم مسجدسلیمان دانست و با اشاره به پروژه آب‌درمانی گلگیر گفت: این پروژه ظرفیت بسیار بزرگی برای توسعه گردشگری شهرستان است و با رایزنی‌های انجام‌شده، قرار است یک شرکت خصوصی برای فعال‌سازی آن وارد عمل شود و پیش‌بینی شده پروژه آب‌درمانی گلگیر حداکثر تا پایان مهرماه وارد فاز اجرایی شود.

فرماندار مسجدسلیمان همچنین با اشاره به کارخانه سیمان و ظرفیت اشتغال‌زایی آن، بر ضرورت تعیین تکلیف پروژه‌های راکد تأکید کرد و گفت: برای فعال‌سازی این پروژه رایزنی‌هایی در سطح ملی انجام خواهد شد و بر اساس آمار ارائه‌شده، راه‌اندازی کارخانه سیمان می‌تواند زمینه اشتغال مستقیم حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر را فراهم کند.

شیخ در ادامه با اشاره به پروژه‌های قابل افتتاح و در دست اقدام شهرستان، از وجود حدود ۵۰۰ پروژه در این بخش خبر داد و گفت: پروژه‌های در دست اقدام باید با جدیت پیگیری شوند تا به نتیجه برسند و فهرست پروژه‌های قابل افتتاح نیز از سوی فرمانداری منتشر خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تنظیم بازار و شرایط معیشتی مردم پرداخت و با تفکیک میان «گرانی» و «گران‌فروشی» گفت: امروز مردم ممکن است گرانی را تحمل کنند، اما گران‌فروشی را نباید تحمل کنند. از بازاریان عزیز درخواست داریم شرایط معیشتی مردم را در قیمت‌گذاری‌ها مورد توجه قرار دهند و اگر این موضوع رعایت نشود، نظارت‌ها و اقدامات نظارتی بر بازار تشدید خواهد شد.

حجت‌الاسلام سید اکبر موسوی امام جمعه مسجدسلیمان نیز ضمن گرامیداشت هفته دولت و قدردانی از تلاش‌های دولتمردان با رویکردی مطالبه‌گرانه، مسائل معیشتی مردم را از مهم‌ترین اولویت‌های کشور دانست و تأکید کرد: حل مشکلات اقتصادی یکی از مهم‌ترین عرصه‌های مقابله با جنگ ترکیبی دشمن است.

وی با تأکید بر ضرورت کارآمدی، روحیه جهادی، شایسته‌سالاری، فسادستیزی و توزیع عادلانه امکانات، گفت: توسعه باید متوازن باشد و پذیرفتنی نیست که در ارائه خدمات میان کلان‌شهرها و مناطق محرومی همچون مسجدسلیمان، اندیکا و لالی فاصله معناداری وجود داشته باشد. بیکاری جوانان و گرانی از مشکلات اساسی شهرستان است و مردم این دیار که همواره در دفاع از نظام ثابت‌قدم بوده‌اند، باید پاسخ این وفاداری را در قالب کارآمدی و خدمت مسئولان دریافت کنند.

امام جمعه مسجدسلیمان همچنین با انتقاد از ضعف نظارت بر بازار و تأکید بر ضرورت فعال‌سازی ظرفیت‌های اقتصادی شهرستان، احیای پروژه‌های راکد از جمله فاز دوم پتروشیمی، فاز دوم کارخانه سیمان، بازسازی شرکت آلومینیوم و فعال‌سازی بازارچه‌های محلی را از مطالبات مهم مردم عنوان کرد.

حجت‌الاسلام موسوی در بخش دیگری از سخنان خود، شرایط موجود را عرصه‌ای از جنگ ترکیبی دانست و بر ضرورت هوشیاری مردم و تلاش مسئولان برای حل مشکلات اقتصادی تأکید کرد و گفت دشمن تلاش دارد با ایجاد فشار اقتصادی و تنش اجتماعی، به انسجام داخلی آسیب بزند، اما مردم ایران با بصیرت و هوشیاری، اجازه تحقق اهداف بدخواهان را نخواهند داد.

در پایان نماز جمعه این هفته، میز خدمت ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان مسجدسلیمان در محل مصلی نماز جمعه برپا شد و جمعی از مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی با حضور در این میز، به‌صورت مستقیم پاسخگوی مطالبات، درخواست‌ها و مسائل شهروندان بودند.