عصر مسجدسلیمان // نفت مسجدسلیمان با برد 6 بر صفر مقابل شهرداری آستارا به بقا در لیگ دسته اول امیدوار شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان در یکی از بازی های هفته سی‌ام لیگ دسته اول عصر امروز در مسجدسلیمان تیم نفت که برای بقا تلاش می‌کند از شهرداری آستارا که در قعرجدول مسابقات قرار گرفته پذیرایی کرد و توانست یک برد پرگل را به دست بیاورد.

نفتی‌ها در جریان این بازی مقابل شهرداری آستارا که سقوطش از قبل قطعی شده و وضعیت مناسبی هم ندارد، بازی کاملا بهتری را ارائه کردند و در نهایت با بردی پرگل سه امتیاز شیرین را به دست آوردند.

در این مسابقه علی کیانی‌فر، محمد بیرانوند، امین هاشمی‌فرد، عباس عسکری، میثم جودکی و سجاد عبدویی ۶ گل نفت مسجدسلیمان را به ثمر رساندند تا یک پیروزی جذاب را به تیم خود هدیه کنند و البته که نفتی ها به بقا در مسابقات امیدوار شوند.

با این نتیجه نفت مسجدسلیمان ۲۴ امتیازی شد و اگرچه همچنان در رتبه هفدهم جدول قرار دارد ، اما به یک امتیاز شهرراز و ۵ امتیازی داماش گیلان رده پانزدهمی رسید و حالا با روحیه بهتری آخرین امیدهایش برای بقا را جست و جو می کند.

شهرداری آستارا هم همچنان ۸ امتیازی است و با باخت های سریالی به پایان مسابقات لیگ دسته اول فصل جاری می اندیشد.