جلسه بررسی مشکلات حوزه آب و فاضلاب شهرستان های مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا برگزار شد

عصر مسجدسلیمان // ظهر امروز دوشنبه با حضور آقازاده معاون فنی و مهندسی آب و فاضلاب کشور،کرمی نژاد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان، فرمانداران شهرستان های مسجدسلیمان، اندیکا، لالی و هفتکل و مسئولین دفاتر نماینده مر ...

عصر مسجدسلیمان // ظهر امروز دوشنبه با حضور آقازاده معاون فنی و مهندسی آب و فاضلاب کشور،کرمی نژاد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان، فرمانداران شهرستان های مسجدسلیمان، اندیکا، لالی و هفتکل و مسئولین دفاتر نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، جلسه بررسی مشکلات حوزه آب و فاضلاب به میزبانی شهرستان مسجدسلیمان برگزار شد.

 

به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان معاون فنی و مهندسی آب و فاضلاب کشور طی این گفت: در خصوص مشکلات چهار شهرستان امروز ۱۱ بند مصوبه مربوط به جلسات نماینده حوزه انتخابیه با مسئولین وزارت و معاونین که ۵ مصوبه مسجدسلیمان و هرکدام از شهرستان های دیگر ۲ مصوبه بود پیگیری شد که حدود ۹۰ این مصوبات عملیاتی شده و دو مصوبه آن نیازمند تزریق اعتبار و پیگیری مستمر است.

 

وی ادامه داد: دو پروژه مهم فاضلاب مسجدسلیمان و آبرسانی رغیوه بدلیل اینکه از برنامه زمانبندی عقب مانده اند نیازمند منابع مالی هستند و در اولین اولویت تامین اعتبار می‌شوند تا آبرسانی به ۵۰ روستا در این پروژه عملیاتی شود هر چند ۱۷ روستا هم از پروژه آبرسانی تا امروز بهره مند شده اند.

 

در ادامه جلسه کرمی نژاد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان تصریح کرد: پروژه های حوزه آب و فاضلاب در منطقه مورد بررسی قرار گرفت که خوشبختانه پیشرفت داشته اند که حدود ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه هستند اما برخی از پروژه ها که بدلیل تامین اعتبار متوقف هستند در روزهای آینده با تزریق اعتبار،فعال خواهند شد.

 

فرماندار مسجدسلیمان در این جلسه گفت: مسجدسلیمان علی رغم مجاورت در کنار دو سد مشکلات زیادی در حوزه زیرساخت آب و سیستم فاضلاب دارد و نیاز است تا شرکت آب و فاضلاب کشور در این خصوص اقدامات جدی را صورت دهد.

 

وی ادامه داد: تعداد ۶۳ روستا در شهرستان مسجدسلیمان امروز با تانکر آبرسانی می شوند و فاقد هرگونه شبکه آبرسانی هستند و مثال برخی روستاهای جریک از چاه برداشت میکنند و فقط نیازمند مجوز برداشت آب از رودخانه مجاور هستند، لذا رفع این مشکلات و تامین آب پایدار مناطق روستایی، مستلزم تزریق اعتبارات لازم و مجوز برداشت برای از آب دریاچه است.

 

مولایی افزود: تلمبه خانه منطقه عنبر با یک الکتروپمپ کار میکند و نیاز است تا این موضوع تامین اعتبار گردد و پمپ دوم برای تقویت و پشتیبانی خرابی های احتمالی نصب شود.

 

 

 

نام:

ایمیل:

نظر: