- تاریخ: ۱۴۰۰-۱۲-۲۸
- شناسه خبر: 18328 فرشاد جعفری شهنی
خروجی آموزش های مرکز مبتنی بر سند توسعه و اشتغال شهرستان است
عصر مسجدسلیمان // رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای امام خمینی (ره) مسجدسلیمان اظهار داشت: خروجی آموزش های مرکز مبتنی بر سند توسعه و اشتغال شهرستان است. به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان، جهانگیر یوسفی رئیس مرکز آموزش فنی ...
عصر مسجدسلیمان // رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای امام خمینی (ره) مسجدسلیمان اظهار داشت: خروجی آموزش های مرکز مبتنی بر سند توسعه و اشتغال شهرستان است.
به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان، جهانگیر یوسفی رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای مسجدسلیمان در نشست با جمعی از اصحاب رسانه با تبریک فراررسیدن نوروز و قدردانی از تلاش خبرنگاران بیان داشت: رسالت اصلی فنی و حرفه ای آموزش افراد جویای کار جهت کسب مهارت های لازم با اجرای دوره های کوتا مدت و بلند مدت میباشد که در بیش از ۱۰۰ کارگاه ثابت و سیار درشهرستان دایر میباشند، وی افزود: از آنجایی که فنی و حرفه ای بصورت مستقیم با نسل جوان وافراد جویای کار و فارغ التحصیلان سر و کار دارد لذا این مقوله از اهمیت بسزایی در جامعه برخوردار است. علاوه بر این ایجاد یک دانشگاه کارآفرینی در مسجدسلیمان از جمله نیازهای ضروری شهرستان است.
این کارگاه ها در رشته هایی همچون جوشکاری، برق، تأسیسات کشاورزی ،دام پروری سبک و سنگین طیور، شیلات ، صنایع چوپ ،صنایع فلز، صنایع غذایی، عمران ،مکانیک،جوش آرگون،بهداشت و ایمنی ، فرش ،نان،امدادگر حوادث، کمکهای اولیه،فرهنگ وهنر و رشته های خدماتی… با تجهیزات ثابت وسیار دایر هستند. همچنین تلاش ما بهره گیری از نیروهای تحصیل کرده ی شرکای آموزشی در نهادهای مختلف بعنوان مربی پایور و علاقه مند به همکاری تحقق یافته است.
رییس مرکز فنی و حرفه ای خاطرنشان ساخت: طی یکسال اخیر بیش از۱۵۰۰ نفر در مرکز برادران و خواهران طی ۱۹۰ دوره دراین مرکز آموزش های لازم را فرا گرفته اند. همچنین طی تفاهم نامه های مشترک با برخی نهادها، ازجمله کمیته امداد، بنیاد برکت ،سپاه وصنعت و معدن برنامه هایی در راستای ایجاد اشتغال و رونق کسب و کار عملیاتی شده است(وبیش از چند صد نفر اشتغال یافته اند).
وی با اشاره به این که مرکز فنی و حرفه ای مسجدسلیمان بعنوان سومین مرکز دپارتمان کسب و کارهای کوچک در سطح استان قرار گرفته افزود: آموزش های مرتبط با این کسب و کارها از سال آتی آغاز می شود. ضمن این که چشم انداز این مرکز در سال پیش رو ظرفیت سازی برای مشاغل جدید خواهد بود و همواره در تلاش بوده ایم که در شغل های اشباع شده تمرکز کمتری داشته باشیم.
یوسفی بیان داشت: در حال حاضر ۲۰ آموزشگاه در بخش خصوصی در بیش از ۸۰ حرفه در سطح شهرستان فعال هستند که نقش بسزایی در ایجاد اشتغال ایفاد می نمایند، وسالیانه بیش از هزاران کارآموز را آموزش و روانه بازار کار می نمایند که انشاالله در سال جدید ۵ تا ۱۰ آموزشگاه به آنان افزوده می شود. علاوه بر این ،خروجی آموزشگاهها نیز مبتنی بر سند توسعه مهارت و اشتغال در مسجدسلیمان است. همچنین در سال جاری بیش از ۶۰۰۰ آزمون کتبی و عملی از متقاضیان بعمل امده است.
رئییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای مسجدسلیمان همچنین اظهار داشت: در حوزه استاد و شاگردی نیز حدود ۲۰۰نفر به کارگاههای مورد نظر معرفی شده که عمده نفرات پس از خاتمه دوره آموزشی و آزمون های لازم در بازار کار جذب شده اند. در زمینه قالیبافی نیز کارهای خوبی صورت گرفته که با دعوت نماینده محترم چندین شرکت نیز جهت ایجاد اشتغال در این صنعت شروع به فعالیت نموده اند که بیش از چند صد نفر دراین زمینه مشغول ب فعالیت میباشند.
وی در خاتمه با اشاره به این موضوع که با همکاری سایر اصناف شهرستان به ندرت متقاضی کسب مهارت بوده که با حضور و مراجعه به مرکز فنی و حرفه ای توسط مجموعه مورد پوشش قرار نگرفته باشد تصریح کرد: برنامه ما در سال آتی استمرار اجرای بسته مهارتی در شهرستان است تا همزمان با مهارت آموزشی مراجعین در یک رشته، همزمان در رشته های مکمل نیز مهارت های لازم را کسب نمایند.
وی از همدلی سایر ادارات از جمله مجموعه فرمانداری،کمیته امداد،بهزیستی،میراث فرهنگی،پارک و فناوری،محیط زیست، جهاد کشاورزی،منابع طبیعی،شهرک صنعتی، ،زندان، کمپ های بهبود یافتگان ،صنعت معدن،فضای سبز شهرداری، سپاه ،دفتر تسهیلگری نمره ۸ هوانیروز ، نیروی انتظامی، انجمن های مردم نهادو همچنین دفتر نماینده محترم که باعث وحدت رویه و کمک به پیشبرد اهداف مرکز نموده اند، تشکر و قدر دانی نمودند.