در ایام نوروز نظارت های بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی تشدید می شود

عصر مسجدسلیمان // رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مسجدسلیمان از تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ایام نوروز خبر داد. به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان ، هوشنگ شرفی رئیس ا ...

عصر مسجدسلیمان // رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مسجدسلیمان از تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ایام نوروز خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان ، هوشنگ شرفی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مسجدسلیمان ‌اظهار کرد : به منظور تامین و ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان فرآورده‌های خام دامی و اهمیت فوق العاده این موضوع در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارتهای بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی تشدید میشود .

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مسجدسلیمان تصریح کرد: در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپهای ویژه بهداشتی ، نظارت بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی ، کشتارگاه ها و سردخانه را بر عهده دارند . در این طرح تعداد دو اکیپ سیار و یک اکیپ ثابت متشکل از ۵ نفر کارشناسان بهداشتی دامپزشکی و دو نفر ناظرین شرعی شهرستان اجرای این طرح را از تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۴ لغایت ۱۴۰۱/۰۲/۱۶ در ساعات صبح و بعد از ظهر بر عهده خواهند داشت .

شرفی افزود : این برنامه تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از سه بخش هماهنگی ، برنامه عملیاتی و نتیجه عملکرد تشکیل شده و موفقیت این طرح در گرو ارتقاء شاخصهای بهداشتی و تامین سلامت جامعه و در نهایت انجام مطمئن مراحل برنامه می باشد . در پایان توصیه می گردد شهروندان محترم فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از واحدهای مجاز تهیه کنند و هرگونه تخلف در این خصوص را جهت پیگیری و برخوردهای قانونی به اداره دامپزشکی شهرستان به شماره تماس۰۹۱۶۰۹۸۶۸۶۶ اطلاع دهند .

نام:

ایمیل:

نظر: