عصر مسجدسلیمان// مشکل آبگرفتگی ابتدای جاده گلف با اجرای عملیات لولهگذاری و اصلاح مسیر هدایت آبهای سطحی، با استفاده از توان داخلی و ظرفیتهای شهرداری مسجدسلیمان برطرف شد.
به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان این اقدام با تلاش نیروهای جهادی معاونت امور زیربنایی(واحد عمران) شهرداری و در راستای افزایش ایمنی عبور و مرور و تسهیل در تردد شهروندان انجام گرفت.
در همین راستا محمد خسروی شهردار مسجدسلیمان با اشاره به اهمیت این محور ارتباطی اظهار داشت: با رفع مشکل آبگرفتگی ابتدای جاده گلف، مشکل رفتوآمد خودروها در حین بارندگی و پس از آن مرتفع شده و امکان تردد خودروها به صورت رفت و برگشت فراهم شده است.
وی افزود: شهرداری مسجدسلیمان با تکیه بر توان داخلی و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود، رفع معضلات زیرساختی شهری را بهصورت مستمر در دستور کار دارد.

https://asremasjedsoleyman.ir/?p=44565











Monday, 22 December , 2025