به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان، سرهنگ علی عباسی در تشریح این خبر گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر در اجرای طرح پاکسازی مناطق آلوده، با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی ۲ فروشنده مواد مخدر در یکی از محلات این شهرستان شدند.
وی افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر پس از هماهنگی قضائی، متهمان را طی عملیاتهای جداگانه در مخفیگاهشان دستگیر کردند و در بازرسی از مخفیگاه آنان، ۵۰۵ گرم انواع مواد مخدر شامل حشیش و تریاک کشف شد. متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان مسجدسلیمان در پایان با تأکید بر تداوم اقدامات پلیس برای مقابله با توزیعکنندگان مواد مخدر، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، سریعاً با ۱۱۰ تماس گرفته و موضوع را به پلیس اطلاع دهند.











