به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان محمد خسروی شهردار مسجدسلیمان در این خصوص بیان داشت: این پروژه در راستای تحقق عدالت عمرانی و با رویکرد توجه به بافتهای حاشیهای، توسط معاونت امور زیربنایی شهرداری مسجدسلیمان شهرداری مسجدسلیمان به مرحله اجرا درآمده است.
وی افزود : پیادهروسازی و احداث دیوار حائل بهعنوان محورهای اصلی این طرح، در نقاطی از محله نورآباد که با مشکلات ایمنی و دسترسی مواجه بودند، در دستور کار قرار گرفته است.
وی در ادامه گفت : هدف از اجرای این طرح، افزایش ایمنی در تردد شهروندان، جلوگیری از فرسایش خاک در مناطق شیبدار و بهبود وضعیت پیادهروها در محدوده مورد نظر است.
شهردار مسجدسلیمان با اشاره به لزوم توجه ویژه به محلات کمتر توسعهیافته تاکید کرد: توسعه پایدار شهری زمانی محقق میشود که همه مناطق شهر، بهویژه محلات کمبرخوردار، در اولویت اقدامات عمرانی و برنامهریزیهای مدیریت شهری قرار گیرند.
علی
تاریخ : ۱۱ - خرداد - ۱۴۰۴
وضعیت این شهر بقدری خراب است باچندتا جدول آباد نمیشه
شهروند
تاریخ : ۱۲ - خرداد - ۱۴۰۴
حالا مثلا بقیه شهرهای خوزستان چطورن؟ خیلی از محلات اهواز که مرکز استانه هم از روستا درب و داغونتره