عصر مسجدسلیمان // روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر مسجدسلیمان، در پی انتشار کلیپی از یک دستگاه اتوبوس با دود غیرمعمول و اظهارات کذب برخی افراد در ارتباط با نسبتدادن این اتوبوس به ناوگان حملونقل شهرداری در شبکه های اجتماعی، اطلاعیهای صادر کرد.
به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان در این اطلاعیه آمده است:
به استحضار شهروندان محترم میرسد، با توجه به انتشار کلیپی در فضای مجازی و انتساب اتوبوس مذکور به ناوگان حملونقل شهرداری، پس از بررسیهای انجامشده مشخص شد که اتوبوس موردنظر متعلق به سازمان اتوبوسرانی شهرداری مسجدسلیمان نبوده و دارای شماره پلاک مربوط به یکی از استانهای دیگر کشور میباشد.
بر اساس گزارشهای فنی، علت بروز دود، بُریدن شافت سوپر بوده که موجب اختلال در عملکرد اتوبوس شده است. با هماهنگی بعمل آمده، اتوبوس مذکور با اسکورت به محل تعمیرگاه منتقل شده است.
شایان ذکر است اقدامات لازم جهت ایمنسازی محل و جلوگیری از هرگونه مزاحمت برای شهروندان، در همان زمان انجام شده است.
روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر مسجدسلیمان
https://asremasjedsoleyman.ir/?p=37745
Tuesday, 6 May , 2025