عصر مسجدسلیمان// با دستور محمد خسروی شهردار مسجدسلیمان، عملیات آسفالت مسیر نمره هشت به سمت گلزار شهدای کلگه با هدف بهسازی معابر شهری و تسهیل در تردد شهروندان، توسط معاونت امور زیربنایی (واحد عمران) در حال اجراست.
به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان اجرای این عملیات با هدف ساماندهی معابر کمبرخوردار و بهبود مسیرهای دسترسی به فضاهای عمومی از جمله گلزار شهدا انجام میشود تا خدمات شهری به شکلی متوازن در تمام مناطق گسترش یابد.
گفتنی است مدیریت شهری با اولویتبندی مناطق در تلاش است تا در راستای پاسخگویی به مطالبات مردمی، روند آسفالت و بهسازی معابر را با سرعت و کیفیت مطلوب دنبال کند.
در همین راستا، محمد خسروی شهردار مسجدسلیمان با تأکید بر تداوم این اقدامات، اظهار داشت: روند خدمترسانی به شهروندان متوقف نخواهد شد و با تمام توان در مسیر ارتقاء کیفیت زندگی شهری گام برمیداریم. خدمت صادقانه به مردم افتخاریست که مجموعه مدیریت شهری با تمام ظرفیتهای موجود، آن را با جدیت دنبال خواهد کرد.
https://asremasjedsoleyman.ir/?p=39979
Friday, 1 August , 2025