عصر مسجدسلیمان// نشست فرماندار مسجدسلیمان با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس مرکز بهداشت ، تعدادی از اساتید و کارشناسان حوزه آسیب های اجتماعی در محل فرمانداری برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان پیمان جهانگیری در این نشست با بیان اینکه کارگروه تخصصی آسیب های اجتماعی در مسجدسلیمان تشکیل می شود افزود: در راستای جدیت در کار برای اعضای کارگروه تخصصی آسیب های اجتماعی احکام صادر خواهد شد.

وی افزود: توجه ویژه به بحث آموزش و پیشگیری از بروز اقدام به خود کشی به طرق مختلف به ویژه در مدارس و دانشگاه ها صورت گیرد.

وی بیان کرد:جلسات کارگروه به صورت منظم و منسجم در راستای اقدامات کاربردی صورت گیرد.

جهانگیری گفت: از ظرفیت های نیروی انسانی ، کارشناسان ،اساتید، معلمان و نخبگان که می‌توانند در زمینه آسیب های اجتماعی به کارگروه کمک کنند استفاده شود.

 

وی اظهار کرد:امیدواری دادن به مردم بسیار مهم است باید مدیران کارمندان و کارشناسان به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشند