عصر مسجدسلیمان// با دستور مستقیم جاوید شیخ فرماندار شهرستان مسجدسلیمان، گشت‌های ویژه نظارت و بازرسی از بازار، به‌ویژه در حوزه کالاهای اساسی، با مشارکت فرمانداری، دستگاه‌های متولی، نیروی انتظامی و مجموعه قضایی شهرستان آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان در جریان اجرای این گشت‌های نظارتی، ۶ واحد صنفی متخلف به دلیل گران‌فروشی، کم‌فروشی و عدم رعایت ضوابط بهداشتی، مورد برخورد قانونی قرار گرفتند و ۵ واحد صنفی دیگر نیز به دلیل تخلفات مشاهده‌شده، اخطار دریافت کرده و مورد ارشاد قرار گرفتند.

همچنین در جریان این بازدیدها، مطالبات و دغدغه‌های کسبه و شهروندان در حوزه بازار و تأمین کالاهای اساسی احصا شد تا موارد مطرح‌شده در مجامع و سطوح بالادستی پیگیری شود.

بر اساس تأکید فرماندار شهرستان مسجدسلیمان، نظارت بر بازار و کنترل قیمت و نحوه عرضه کالاهای اساسی به‌صورت محسوس و نامحسوس ادامه خواهد داشت و با تخلفات صنفی، مطابق ضوابط قانونی، برخورد خواهد شد.

شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف، از جمله گران‌فروشی، کم‌فروشی و سایر تخلفات صنفی، مراتب را از طریق سامانه ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت و ۱۳۵ تعزیرات حکومتی گزارش و پیگیری کنند.

  • منبع خبر : روابط عمومی فرمانداری مسجدسلیمان