عصر مسجدسلیمان// فرماندار مسجدسلیمان اعلام کرد: اختلال اخیر در بخشی از خطوط ارتباطی همراه اول در این شهرستان، به دلیل سرقت فیبر نوری رخ داده است.

به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان جاوید شیخ با اشاره به اینکه تیم‌های فنی بلافاصله پس از شناسایی مشکل در محل حاضر شده‌اند افزود: متأسفانه سرقت بخشی از مسیر فیبر نوری باعث اختلال در سرویس‌دهی همراه اول شد. با تلاش عوامل فنی و اجرایی، عملیات تعمیر و بازسازی مسیر در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود طی ساعات آینده مشکل به‌طور کامل برطرف شود.

فرماندار مسجدسلیمان ضمن قدردانی از صبوری شهروندان تأکید کرد: حفظ پایداری زیرساخت‌های ارتباطی از اولویت‌های اصلی شهرستان است و با هماهنگی دستگاه‌های امنیتی و انتظامی، اقدامات لازم برای جلوگیری از تکرار چنین حوادثی در دستور کار قرار گرفته است.