عصر مسجدسلیمان// فرماندار مسجدسلیمان در نشست شورای ترافیک این شهرستان با اشاره به بارش‌های اخیر و پیش‌رو، از رانندگان خواست تا نهایت احتیاط را در رانندگی انجام دهند.

به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان پیمان جهانگیری اظهار داشت: با توجه هوای مه آلود و لغزندگی جاده‌ها و معابر پس از بارش باران، از همه همشهریان به ویژه رانندگان عزیز تقاضا می‌کنم جانب احتیاط را رعایت کرده و سرعت خود را کنترل کنند تا شاهد حوادث ناگوار نباشیم.

وی بیان کرد: تصمیمات مهمی برای افزایش ایمنی تردد در سطح شهرستان اتخاذ شد که اجرای آنها در دستور کار قرار دارد.

وی تصریح کرد:مصوبات شورای ترافیک لازم الاجرا هستند، تمام تلاش ما در شورای ترافیک این است اقدامات مؤثری در راستای ایمن سازی معابر و جاده ها انجام دهیم.

وی افزود:دوربین های ترافیکی جدید باید هر چه سریعتر در نقاط مشخص شده شهر مسجدسلیمان نصب شوند.

جهانگیری به مصوبات این جلسه اشاره کرد و افزود: فرهنگ‌سازی ترافیکی، نصب و تقویت علائم راهنمایی به ویژه در نقاط حادثه‌خیز و ایمن‌سازی محورهای مواصلاتی از جمله این تصمیمات است.

وی در پایان تأکید کرد:پیگیری و تکمیل پروژه جاده پل خیبر نیز با جدیت دنبال خواهد شد تا مشکلات این محور بزودی برطرف شود.