عصر مسجدسلیمان// به دستور محمد خسروی شهردار مسجدسلیمان، عملیات جمع‌آوری بیلبوردهای فرسوده و فاقد مجوز در سطح شهر توسط واحد روابط عمومی شهرداری آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان این اقدام در راستای ساماندهی تبلیغات شهری، حفظ ایمنی شهروندان و بهبود سیما و منظر شهری انجام گرفته است.

نوید بهادری مسئول روابط عمومی شهرداری مسجدسلیمان در این خصوص اظهار داشت: پس از سال‌ها بی‌نظمی در تبلیغات شهری، پارتابل‌ها و بیلبوردهای فاقد مجوز و فرسوده شناسایی و جمع‌آوری شدند.

وی افزود: در اجرای دستور شهردار محترم، این اقدام با هدف ایجاد نظم در تبلیغات محیطی، جلوگیری از خطرات احتمالی ناشی از سازه‌های ناایمن و بازگرداندن جلوه مطلوب به چهره شهر صورت گرفت.

بهادری ضمن قدردانی از همکاری و مشارکت نیروی انتظامی و دادستان محترم مسجدسلیمان و همچنین مجموعه معاونت خدمات شهری شهرداری در اجرای این طرح، تأکید کرد: ساماندهی تابلوها و بیلبوردهای تبلیغاتی از برنامه‌های مستمر شهرداری در مسیر زیباسازی و ایمن‌سازی محیط شهری است و این روند با جدیت ادامه خواهد داشت.