عصر مسجدسلیمان // فرمانده انتظامی شهرستان مسجدسليمان از دستگيری اراذل و اوباشی که اقدام به شرارت و اختلال در نظم و امنيت عمومی در سطح شهرستان کرده بود خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان سرهنگ حميدرضا بهاروند در تشريح اين خبر گفت: در پی اقدامات شرورانه يکی از اراذل و اوباش سطح يک شهرستان و تاکيد دستگاه قضايی بر دستگيری مقتدرانه، اين امر به صورت ويژه در دستور کار پليس اطلاعات و امنيت عمومی شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با بررسی موضوع و کار اطلاعاتی ماموران پليس اطلاعات و پليس آگاهی، مخفيگاه فرد شرور در يکی از محلات شناسايی و پس از هماهنگی با مقام قضايی در يک عمليات مشترک و غافلگيرانه دستگير شد.
فرمانده انتظامی شهرستان با بيان اينکه اين فرد پس از معرفی به مرجع قضائی، با قرار مناسب روانه زندان شد، افزود: امنيت و آرامش جامعه خط قرمز پليس است و چنانچه کسی بخواهد در اين امنيت، آرامش و آسايش اختلال ايجاد کند با پاسخ قاطع و سخت پليس مواجه خواهد شد.
https://asremasjedsoleyman.ir/?p=42456












Sunday, 17 May , 2026