عصر مسجدسلیمان // جلسه بررسی اعتبارات ۴ شهرستان حوزه انتخابیه با حضور مهردادذنیکو رئیس سازمان برنامه و بودجه استان خوزستان، رضا جباری نماینده مجلس، فرماندار ۴ شهرستان ، شهردار و اعضای شورای شهر مسجدسلیمان و جمعی از مدیران شهری در مجلس سالن جلسات فرمانداری مسجدسلیمان برگزار شد. به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان، […]
عصر مسجدسلیمان // جلسه بررسی اعتبارات ۴ شهرستان حوزه انتخابیه با حضور مهردادذنیکو رئیس سازمان برنامه و بودجه استان خوزستان، رضا جباری نماینده مجلس، فرماندار ۴ شهرستان ، شهردار و اعضای شورای شهر مسجدسلیمان و جمعی از مدیران شهری در مجلس سالن جلسات فرمانداری مسجدسلیمان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان، علی قنبری رئیس شورای شهر مسجدسلیمان اظهار داشت: مسجدسلیمان شهری با قدمت ۱۲۰ سال شهرنشینی است مردم این شهر به واسطه شرکت شهر بودن ، اجازه ساخت و ساز در مناطق مختلف را نداشتند و مجبور به پناه بردن به دره ها ، تپه ها و حاشیه های شهر شدند و محلاتی در شهر مانند کلگه شکل گرفت که از اقوام و ادیان مختلف در آن سکنی گزیدند.
وی افزود : ۳۷٪ شهر مسجدسلیمان تحت پوشش شرکت نفت است که متاسفانه ۱۵ تا ۲۰ درصد آن بافت فرسوده است به عبارتی دیگر لین های شرکتی که در نفتون ، کلگه، پشت برج ، چاه نفتی و … خالی از سکنه شده و در حال تخریب هستند و نه تنها خدمتی به شهر نمی شود بلکه آسیبی جدی به بافت شهری وارد می کنند.
وی ادامه داد : ۳۵٪ شهر مسجدسلیمان مانند کلگه ،پشت برج پشت برنج، سی برنج، سرمسجد دارای بافت فرسوده هستند و قابلیت سکونت ندارند، ۱۵٪ شهر نیز در مسیر رودخانه ها ، کوهها و دره هاست که ارائه خدمات به این مناطق بسیار دشوار و مشکل است ۱۲٪ شهر نیز طی سالهای اخیر رشد کرده است مانند مناطق نفتک و هشت بنگله.
وی اضافه کرد: بالاترین آمار طلاق، بیکاری، خودکشی و اعتیاد به مسجدسلیمان تعلق دارد، ناامیدی در شهر موج می زند تا زمانی که نتوانیم برای مناطق بافت فرسوده کاری انجام دهیم شهر هیچگونه توسعه ای نخواهد یافت.
رئیس شورای شهر مسجدسلیمان ادامه داد : درآمدهای شهرداری بهشدت افت کرده است نه ساخت و سازی در شهر صورت می گیرد و نه عوارضی به این مجموعه پرداخت می شود شهرداری با بحران جدی برای پرداخت حقوق و امور روزمره روبرو شده است.
وی در خاتمه گفت : در شهر مسجدسلیمان مبحثی به نام پدافند غیرعامل رعایت نشده است اگر یک راه مسدود شود کل شهر بن بست می شود همچنین انتظار می رود مسائل فرهنگی و ورزشی همچون باشگاهها، فرهنگسراها، کتابخانه ها در اعتبارات دیده شود تا مردم بتوانند از اماکن تفریحی ، فرهنگی بیشتر بهره مند شوند.
Saturday, 11 January , 2025