عصر مسجدسلیمان // شهرداری مسجدسلیمان از دیرباز خاستگاه خدمت رسانی به شهروندانی بوده که بیش از هر نهاد دیگری چشم انتظار این نهاد مدنی برای بهبود وضعیت شهر اولین ها در تمامی حوزه ها هستند. فعالیت شهرداری در حوزه های فضای سبز،خدمات شهری، ترافیک و حمل و نقل، فرهنگی و … کم و بیش با […]

عصر مسجدسلیمان // شهرداری مسجدسلیمان از دیرباز خاستگاه خدمت رسانی به شهروندانی بوده که بیش از هر نهاد دیگری چشم انتظار این نهاد مدنی برای بهبود وضعیت شهر اولین ها در تمامی حوزه ها هستند. فعالیت شهرداری در حوزه های فضای سبز،خدمات شهری، ترافیک و حمل و نقل، فرهنگی و … کم و بیش با نارسایی هایی همراه بوده که توانمندی و کارآمدی مدیریت واحدهای مربوطه را تحت الشعاع خود قرار داده است.

به گزارش پایگاه خبری عصر مسجدسلیمان، نوسانات جوی ماههای اخیر موجب شد تا شهرداری مسجدسلیمان ایام پرمشغله ای را به نسبت سایر ماههای سال پشت سر بگذراند. هر چند که این موضوع تا پایان امسال نیز با شدت و ضعف ویژه ای ادامه خواهد یافت اما آنچه این روزها بیش از هر مسأله دیگری مدیریت شهرداری را در کانون توجه قرار داده است انتصابات در واحدهای مختلف این نهاد مدنی می باشد. موضوعی که به نظر می رسد کیفیت عملکرد واحدهای مورد نظر را تحت الشعاع قرار دهد و با تغییر رویکرد مدیریتی فضای جدیدی بر واحدهای مرتبط حکمفرما گردد.

علاوه بر این، عدم وجود شاخص ها و ضوابط مدون در پاره ای از انتصابات به شائبه ها در خصوص تأثیرگذاری نقش روابط و توصیه پذیری در عزل و نصب های درونی شهرداری دامن زده است. برخی شنیده ها حتی از نقش یکی از مدیران ارشد شهرستان در برخی از این انتصابها بصورت غیرمستقیم سخن به میان آورده است. اتفاقی که امیدواریم تنها در حد شنیده ها باقی بماند.

با این حال روی سخن نگارنده با شهردار مسجدسلیمان است که این روزها و در بحبوحه بحران های طبیعی در سطح شهرستان که به واسطه شرایط جوی ایجاد شده نقش پررنگی را در مدیریت خدمات رسانی به شهروندان ایفا می نماید. بدون شک انتصاب مدیران و مسئولین توانمند و همسو با هدف خدمات رسانی به شهروندان از مهمترین اختیارات و دغدغه های یک شهردار بوده و ارزشمند و قابل ستایش است. اما بهتر نیست تا تشکیل کمیته انتصابات در شهردار، ضمن بررسی عملکرد مدیران و مسئولین واحدها بصورت دوره ای ( سه ماهه یا شش ماهه ) نسبت به ارزیابی آنان اقدام نموده و در صورت ناکارآمدی احتمالی، تغییرات جدید اعمال شود.

آیا این رَویه نمی تواند ضابطه مندی و شایسته سالاری را در انتصابهای شهرداری تقویت نماید؟

آیا انگیزه و عملکرد مسئولین واحدها در شهرداری با اگاهی از رصد نمودن فعالیت و ارزیابی آنان نمی تواند افزایش یابد؟

از این رو امیدواریم تا شهردار مسجدسلیمان با در نظر گرفتن طرح ایجاد کمیته انتصابات، ضمن توجه بیشتر به مولفه های فنی و تخصصی و با آگاهی از تبعات مثبت و منفی اعمال تغییرات در مدیریت واحدها، نسبت به ایجاد انتصابات جدید در بدنه شهرداری اقدام نماید تا کیفیت خدمات رسانی به شهروندان به شکلی بهینه صورت پذیرد.

 

به قلم ایمان کاهکش