عصر مسجدسلیمان // جشنواره ایتاپ به همت پارک علم و فناوری استان خوزستان و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان روز چهارشنبه ۹۷/۹/۷ درسالن آمفی تئاتر دانشکده سما شهرستان برگزار شد. در ابتدا رحمان محبی مسئول کانون شکوفایی وخلاقیت مسجدسلیمان و دبیر برگزاری جشنواره اظهار داشت : پارک علم و فناوری استان خوزستان در […]
عصر مسجدسلیمان // جشنواره ایتاپ به همت پارک علم و فناوری استان خوزستان و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان روز چهارشنبه ۹۷/۹/۷ درسالن آمفی تئاتر دانشکده سما شهرستان برگزار شد.
در ابتدا رحمان محبی مسئول کانون شکوفایی وخلاقیت مسجدسلیمان و دبیر برگزاری جشنواره اظهار داشت : پارک علم و فناوری استان خوزستان در راستای شناخت و حمایت از نوآوران ، ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری و تغییر نگرش از کاریابی به کارآفرینی جشنواره های ایتاپ را برگزار میکند.
وی افزود : در جشنواره امسال ۲۵ ایده به دبیرخانه ارسال شده بود که پس از داوری مقدماتی ، ۱۵ ایده به جشنواره راه پیدا کردند و ایده پردازان با حضور در جشنواره ایده خود را درحضور داوران و حضار ارائه می دهند ، در نهایت نیز ایده های برتر ازبین افراد شرکت کننده انتخاب خواهند شد.
محبی ادامه داد : به جز افراد برتر دراین جشنواره کلیه ایده دهنده ها می توانند مجدد در کانون شکوفایی وخلاقیت مسجد سلیمان طرح ایده بدهند و در صورت امکان از خدمات پارک علم و فناوری بهره مند شوند.
محمدپور معاونت علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی مسجدسلیمان نیز دراین جشنواره بیان کرد: هدف از برگزاری این جشنواره حمایت از ایده های برتر تارسیدن به مرحله تجاری سازی است ویکی از اقدامات حوزه پژوهش وفناوری حمایت از طرح ها وایده ها هست .
وی افزود : کمبود ارائه ایده همواره یکی از آسیب هایی بوده است که این جشنواره را تهدید می کند افراد زیادی با وجود اینکه صاحب ایده هستند اما قدرت و جسارت ارائه آن را ندارند که لازم است به عنوان یک موضوع پژوهشی و پایان نامه به این معضل پرداخته شود.
در ادامه دکتر غیور مشاورکسب و کارهای نوپا پارک علم وفناوری خوزستان عنوان کرد:
برای ورود به دنیای کسب وکار آن چه اهمیت دارد این است که برای ایده های خود کشف رقیب کنیم اگر برای ایده خود رقیب داشته باشیم امکان موفقیت ما درکسب وکار بالا است چون این تفکر ایجاد می شود چگونه به ایده پرداخته شود که منجر به درآمدزایی بیشتر شود.
وی افزود: پارک علم وفناوری دراهواز وشهرستان ها شعب مختلفی دارند ،هم اکنون دراهواز یک خانه استارتاپ وجود دارد که وظیفه آنها کمک به افرادی است که ایده دارند و باتوجه به امکانات موجود در تکمیل ایده وطرح خلاقانه جهت ورود با پارک علم وفناوری همکاری می کنند .
در ادامه جشنواره پس از ارائه ایده توسط ایده پردازان درحضور هیئت داوران وشرکت کنندگان درنهایت سه نفر موفق به کسب رتبه برتر دراین جشنواره شدند که نام و عناوین ایده آن ها به شرح زیر می باشد:
-عباس خدری با ایده شوینده غیر شیمیایی رتبه اول
-عسگر عبدالهی با ایده گردشگری عشایر رتبه دوم
-امید حیدری با ایده استفاده از مصنوعات فلزی رتبه سوم
Saturday, 11 January , 2025